Training / lessen

Ik werk volgens de principes van Chris Irwin. Voor meer informatie over zijn methode verwijs ik je graag naar zijn website http://www.chrisirwin.com.

Sinds 2018 ben ik gecertificeerd Master Level trainer volgens de principes van Chris Irwin. Met een speciale interesse in gedragsproblemen en grondwerk help ik paarden en hun eigenaar graag om elkaar beter te begrijpen en veiliger samen te kunnen werken.

Met mijn werkwijze streef ik ernaar om paard en eigenaar dichter bij elkaar te brengen. Als een paard probleem gedrag laat zien, geef ik er de voorkeur aan om de eigenaar te leren om te gaan met het gedrag en het zelf op te lossen. Op die manier kan de combinatie ook vooruit als ik niet in de buurt ben.

Het is ook mogelijk om je paard door mij te laten trainen zonder zelf actief betrokken te zijn bij dit proces. Neem contact op om hier meer over te weten te komen.

Neem vrijblijvend contact op via het contactformulier op deze site, of stuur een e-mail naar info@vet-service.nl voor meer informatie over de tarieven en voorwaarden.

Volg Louise Oostdijk van VET-service op social media