Over VET-service

© MarijkeGroosPhotography

Wie ben ik?

Mijn naam is Louise Oostdijk en ik ben geboren en getogen in het Overijsselse Zwolle. Als klein kind was ik al geïnteresseerd in de paarden. Deze interesse nam serieuze vormen aan toen ik in 2006 mijn eerste eigen paard kocht en besloot om diergeneeskunde te gaan studeren. Jaren later ben ik nog steeds in het bezit van mijn eerste paard, Haflinger merrie Mone, en ben ik aan het werk als dierenarts en paardentrainer.
© 2016 VET-service


Dierenarts

Sinds 2019 ben ik geregistreerd dierenarts Paard. Ondanks het feit dat ik gezelschapsdieren ook erg leuke patiënten vind, ligt voor mij de focus bij de paarden. Ik hou mij vooral bezig met preventieve gezondheidszorg. Hoe kunnen we het management van het paard optimaliseren om het risico op ziekte zo klein mogelijk te maken? Daar ligt voor mij de uitdaging. Door nauw samen te werken met de eigenaar werk ik toe naar een optimale situatie voor paard en eigenaar.Trainer

Naast mijn werkzaamheden als dierenarts vind ik het ook erg belangrijk om aandacht te besteden aan de training en opleiding van de paarden. Een goed getraind paard is een makkelijkere patiënt. Bovendien kunnen we met correcte training bepaalde aandoeningen voorkomen, genezen of verbeteren.
Sinds 2012 ben ik mij meer gaan verdiepen in de training van het paard. Ik kwam terecht bij de methode van Chris Irwin. Dit is een Canadese paardentrainer die regelmatig naar Nederland komt voor diverse clinics.
Sinds 2018 ben ik gecertificeerd trainer volgens de methode van Chris Irwin. Ik ben regelmatig te vinden op zijn clinics om mij verder bij te scholen en te ontwikkelen.

© 2018 VET-service
Volg Louise Oostdijk van VET-service op social media