Irwin Insights Introductiedag 18 april 2020

In verband met de huidige omstandigheden is deze trainingsdag verplaatst. Wanneer er een nieuwe datum besloten is zal dat op deze pagina vermeld worden.

In samenwerking met de Nederlandse Vereniging voor Vrijetijds Ruiters zal op 18 april 2020 weer een Irwin Insights Introductiedag plaatsvinden. Als gecertificeerd Irwin Insights instructeur zal ik mede verantwoordelijk zijn voor het verzorgen van de lessen en demo’s. De introductiedag vindt plaats in Hattemerbroek. Kijk snel verder voor meer informatie over deze leerzame dag, en hoe je je kan opgeven!

(NO) NVVR Introductiedag Irwin Insight

©VET-service 2018

Tijdens deze intensieve cursusdag, in het teken van grondwerk, leer je de basisprincipes van de inzichten van Chris Irwin en ga je paarden beter leren lezen en begrijpen.
De door Chris Irwin opgeleide trainers zullen hun kennis en vaardigheden delen met de deelnemers d.m.v. een stukje theorie, demonstraties en zelf oefenen met paarden.

Als iemand heel graag zn paard mee wil nemen kan dat. Er zijn paardjes genoeg om mee te oefenen. Daarnaast kun je goed oefenen op elkaar. Daar leer je ook verrassend veel van.

©VET-service 2018

Plaats: Hattemerbroek
Datum: 18 april
Tijd: 9.00 – 17.00
Kosten: €55,- voor leden (niet leden €65,-) incl. koffie/thee en soep.
Zelf broodje o.i.d. meenemen.
Aantal deelnemers: Max. 9
Info. annetverplanke@gmail.com
Aanmelden: https://fd10.formdesk.com/channelc/NVVR_Eendaagse_evenement
Aanmelding is pas definitief na betaling aan organisator.

VET-service is niet verantwoordelijk voor de aanmeldingen voor deze introductiedag. Voor vragen met betrekking tot aanmelding kan contact opgenomen worden met de Nederlandse Vereniging voor Vrijetijds Ruiters: https://www.nvvr.info

Volg Louise Oostdijk van VET-service op social media